Activitat

« Ves enrere

Mans al Riu

Mans al Riu

El Mans al Riu, la tradicional campanya de neteja de rius de la Fundació Limne, celebra enguany la segua desena edició.
La campanya número 10 del Mans al Riu arribarà a 30 municipis, tenint ja confirmada la participació d'Albalat de la Ribera, Alborache, Alfarb, Algemesí, Altea, Alzira, Beniarbeig, Bétera, Borriana, Canals, Carcaixent, Carlet, Catadau, Catarroja, el Verger, Gandia, Guardamar del Segura, L'Alcora, L'Alcúdia, L'Eliana, La Pobla de Vallbona, Llombai, Manises, Ondara, Quart de Poblet, Sot de Xera, Sueca, Vilallonga, Xixona i Yátova. La major part de poblacions actuaran el cap de setmana del 28-29 de setembre, si bé alguns, per motius d'agenda, ho faran més endavant.
Enguany la campanya és possible gràcies al patrocini de Global Omnium i d'Ecovidrio.
Hi ha molta faena i molt per netejar. Quants més, millor! T'apuntes? Ens ajudes a difondre l'activitat al teu municipi?


La col·laboració de la ciutadania en esta jornada va permetre durant l'anterior edició la retirada de vora 11 tones de residus, incloent objectes com ara neveres, sofàs, bombones de butà, persianes, bicicletes, motocicletes, televisors, ventiladors industrials, pneumàtics, para-xocs, mobles, matalafs i altres objectes que no deurien d'estar poblant els nostres rius.
Totes persones que que estigueu interessades a participar heu d'inscriure's enviant un mail a participa@limne.org o cridant per telèfon al núm. 654.076.533